Lili Guerrero

Nascuda a Sant Feliu de Buixalleu el 17-7-1991, però resident a la Garrotxa des de els 3 anys, la Lili és tècnic de laboratori, apassionada per la química, la biologia i les noves tecnologies sostenibles. Atreta per la música avançada, des de ben jove sempre ha tingut curiositat per les coses estranyes, és admiradora de l’art contemporani i sempre ha somiat en organitzar un projecte com aquest. Col·laboradora de Ràdio 90 des del 2012, fa un magazine musical alternatiu anomenat Patxoka Sound, on l’utilitza de finestra per mostrar la música i l’art avantguardista a la comarca.

Lili Guerrero

Mar Estartús

Nascuda a Tiana (El Maresme) el 1-7-1987 i resident a Montgat des del 2015, va estudiar un Grau Superior en Gestió Comercial i Màrqueting que li va permetre accedir a la diplomatura de Ciències Empresarials a la Pompeu Fabra de Barcelona. Després va realitzar un màster de Direcció d’Empreses. Actualment acaba de finalitzar un curs de Gestió Cultural, on s’ha especialitzat en la producció de festivals. Atreta per la música electrònica i la cultura underground, la Mar està entusiasmada en difondre i recolzar aquesta proposta i portar-la a Olot.

Mar Estartús

Albert Tresserras

Nascut a Olot el 24-3-1978, i resident a la ciutat, va estudiar electricitat i quiromassatge, però la seva passió sempre ha estat la música electrònica. Fa 20 anys va ser pioner en la difusió d’aquesta cultura a través del Capità Spock, un programa de Radio 90 on presentava diferents estils de música i l’agenda cultural d’Olot.

Actualment treballa de cuiner i també de Dj. Va viure a Escòcia durant 5 anys, on va poder tastar l’escena underground escocesa i allà es va poder empapar d’aquesta.

Albert Tresserras

Aleix Cortés

Nascut a Barcelona el 10-6-1986, resideix a Batet de la Serra des del 2010. Va estudiar el primer any de Belles Arts, i després va fer un curs d’Art Gràfic i Còmic a l’Escola Joso de Barcelona. En acabat va venir a Olot a fer el Grau Superior d’Il·lustració. Col·laborador de Radio 90 amb la Lili, al Patxoka Sound, es amant de la música avançada i de la cultura alternativa i underground. Actualment treballa de tatuador i està molt interessat per la il·lustració, el disseny gràfic i les arts plàstiques.

Aleix Cortés

Patrocina