Què és l'Art Avançat?

El concepte d’Art Avançat recau en l’habilitat d’experimentació d’elements artístics, on no existeixen límits, a través de la utilització d’eines tecnològiques i amb objectius recreatius. La utilització i investigació de nous recursos com a eina de connexió amb l’essència de l’espècie humana més eclèctica i irreverent. L’espai-so de la mostra ens porta cap a un viatge a la nova consciència col·lectiva que s’està coent i promet una re-evolució cultural molt interessant per descobrir, sentir i connectar.


MÚSICA EXPERIMENTAL: La música com a fil conductor de l’èter que uneix totes les forces de la creativitat. A dins de la música experimental les noves tecnologies en són el puntal definitiu. Per aquest motiu la música electrònica estableix una simbiosi perfecte amb l’etiqueta de música experimental, tot i que sempre es pot combinar amb músiques acústiques. Dins de la música electrònica hi ha una gran varietat de gèneres i subgèneres que es van reinventant a cada moment gràcies a l’experimentació dels artistes més vanguardistes. La música que nosaltres proposem i volem promoure la podem encabir a dins de estils musicals com IDM, Minimal, Techno, Deep House, Ambient, Glitch, ChillWave entre molts altres, sempre promocionant la música no comercial i alternativa.


PERFORMANCE: La performance com a eina de connexió corporal amb l’art experimental. Crear, divulgar, denunciar, investigar quelcom amb actuacions on el suport audiovisual, l’actuació pseudo-teatral i les instal·lacions ens expliquen històries per a reflexionar o per fer-nos sentir les emocions més crues i reals.


ARTS VISUALS: Desde el mapping, a les projeccions i els vídeos manipulats, les llums de colors, les llums negres i el fluor, el foc, làsers, leds, hologrames… qualsevol element pot entrar a dins d’aquesta branca artística que està en la seva màxima esplendor. L’espectador necessita cada vegada d’estímuls més sorprenents i originals, i aquí entra l’experimentació amb tot tipus de tecnologies per crear les il·lusions òptiques més inimaginables.

Patrocini